Сапалы сұрыптау (бракераж) комиссиясының 2022-2023 оқу жылына арналған жұмыс жоспары
№ |
Іс-шара мазмұны |
Мерзімі |
Жауапты |
1 |
Азық-түлік сақтау орындарының және қоймалардың талапқа сай болуын қадағалау |
Айына 1 рет |
Комиссия мүшелері |
2 |
Сапалы сұрыптау (шикі тамақтың бракеражы) журналын жүргізу |
Азық-түлікті әкелген күні |
Комиссия мүшелері |
3 |
Асханада астың әзірленуін бақылау |
Күніне бір рет |
Комиссия мүшелері |
4 |
Тағамның дәрумендік құрамын қадағалау |
|
Комиссия мүшелері |
5 |
Асхана қызметкерінің жеке бас тазалығын қадағалау |
Күніне бір рет |
Медбике |
6 |
Ас мөлшерінің шығымының нормаға сәйкестігін қадағлау |
Күніне бір рет |
Комиссия мүшелері |
7 |
Сапалы сұрыптау (дайын тамақтың бракеражы) журналын жүргізу |
Күніне бір рет |
Медбике Комиссия мүшелері |
8 |
Педагогикалық кеңесте атқарылған жұмыс бойынша есеп |
Тоқсан сайын |
Комиссия төрайымы |